Смажене молоко – простий рецепт найсмачнішого іспанського десерту

Десерт простий, складається зі звичайних продуктів, але виходить дуже ніжним і смачним. Час приготування, не рахуючи часу застигання в холодильнику, взагалі займе не більше 30 хвилин.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко – 750 мл;
  • борошно – 100 г;
  • кориця – 1 паличка;
  • цукор – 100 г;
  • масло вершкове – 1 ст.л;
  • цедра лимона або лайма.

Для приготування скоринки потрібно:

  • борошно – 40 г;
  • кориця порошок – половина ч.л;
  • цукрова пудра – 50 г;
  • яйце – 1 шт.

Масло рослинне для обсмажування.

Молоко (600 мл) змішуємо з цедрою лайма, цукром, паличкою кориці, цукром і варимо на повільному вогні до закипання. Виймаємо цедру і корицю.

Молоко 150 мл змішуємо з борошном до однорідності і виливаємо в гарячу молочну суміш, перемішуємо і ставимо на маленький вогонь, варимо до загустіння.

Форму змащуємо вершковим маслом і виливаємо крем, ставимо в холодильник на 3 години. Форму беріть невелику, щоб потім ви змогли нарізати масу на кубики.

Виймаємо з холодильника форми і ріжемо їх на шматочки. Кожен шматочок вмочаємо в борошні, потім у збитому яйці і обсмажуємо на рослинній олії з усіх боків. Готовий десерт обвалюємо у цукровій пудрі, змішаної з корицею.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: