Сьогодні хочу поділиться рецептом Булочок з кремом (Сінабони)

Це верх блаженства для любителів випічки, я анітрохи не перебільшую вони дійсно чудові на смак і з чарівним ароматом. Не буду стверджувати, що це всесвітньо споконвічні булочки сінабон, але скажу одне, за смаком вони мало відрізняються від тих які продаються в кафе.

Необхідні продукти:

Для тіста:

  • Молоко – 300 мл.
  • Дріжджі сухі – 7гр. (Або сирі 15 гр)
  • Цукор – 100 гр.
  • Яйця – 2 шт
  • Вершкове масло – 80 гр.
  • Борошно – 600 гр.
  • Ванілін – 1 пачка
  • Сіль – 1/3 ч.л.

Для начинки:

  • Цукор – 70 гр.
  • Кориця – 16-40 гр

Для крему:

  • вершковий сир – 220 гр.
  • вершкове масло – 60 гр.
  • цукрова пудра – 70 гр.

Покроковий процес приготування:

Для початку приготуємо тісто для булочок. У велику миску вливаємо молоко, розбиваємо яйця, цукор, сіль, ванілін, м’яке вершкове масло.

Перемішуємо все до однорідності.

Відміряємо 600 грам борошна і додамо сухі дріжджі 7 грам перемішаємо, тепер додаємо просіяне борошно в 2 прийоми, насадкою тістомісильника замішуємо тісто. Тісто має при замісі відходити від стінок, якщо здасться рідкуватим можна додати ще борошна. Я додала ще ст.л. муки., тісто має повільно сповзати з тістоміса. Або замісити тісто руками.

Даємо тісту піднятися 1,5 години в теплому місці.

Тепер кладемо його на стіл, обминаємо.

Сьогодні хочу поділиться рецептом Булочок з кремом (Сінабони)

У миску кладемо 70 грамів цукру, додаємо 40 грам кориці, можна додати менше, я не особлива любителька кориці, але в таких булочках вона мені не заважає, а навпаки дуже подобається. Перемішуємо.

Розкачуємо в пласт, посипаємо цукром з корицею.

Загортаємо рулет. Закріплюємо край.

Сьогодні хочу поділиться рецептом Булочок з кремом (Сінабони)

Розрізаємо на булочки, ось такі булочки виходять.

Кладемо на деко на відстань один від одного, дамо постояти хвилин 5-10 і ставимо в духовку, випікаємо 30-35 хвилин.

Сьогодні хочу поділиться рецептом Булочок з кремом (Сінабони)

Поки булочки випікаються приготуємо крем.

Кладемо м’яке вершкове масло 60 грам, сир 240 грам, цукрову пудру 70 грам і збиваємо міксером.

Гарячі булочки змащуємо кремом і залишаємо до повного охолодження.

Повітряні, пишні і такі ароматні, навіть кликати до чаю нікого не доведеться, всі самі зберуться на аромат з кухні.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: