Соковита печінка до обіду в пікантному маринаді

Печінка виходить неймовірно смачною і ідеально підійде до обіду або вечері. Готується вона за простим рецептом в пікантному медовому маринаді і поєднується з абсолютно будь-яким гарніром.

Необхідні продукти

  • куряча печінка – 500 гр
  • соєвий соус – 2 ст.л
  • мед – 1 ч.л
  • крохмаль – 2 ст.л
  • куряче яйце – 1 шт
  • спеції хмелі-сунелі, сіль, перець

Покроковий процес приготування

Печінку промиваємо і кладемо в миску. Додаємо до неї мед (додавати не обов’язково), соєвий соус, трохи солі, чорного перцю і хмелі-сунелі.

Збовтуємо в мисці яйце і додаємо до печінки. Туди ж кладемо крохмаль і добре перемішуємо. У такому вигляді печінку залишаємо маринуватися на 20 хвилин.

Через відведений час печінку викладаємо на розпечену сковороду і обсмажуємо протягом 3 хвилин з двох сторін на середньому вогні. Потім накриваємо кришкою і тушимо страву ще 2 хвилини. Важливо! Не тримайте довго печінку на плиті, адже тоді вона стане дуже сухою.

Готову печінку перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Печінка виходить в легкій тоненькій плівці. Завдяки цьому вона залишається соковитою і має цікавий просто приголомшливий смак. Печінка довго зберігає соковитість і тому припаде до смаку кожному хто її спробуйте.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: