Соковитіше, чим млинці з начинкою. Вечеря з кабачків і фаршу на сковорідці

Простий рецепт смачної, ситної і корисної страви. Страва виходить як млинці з начинкою з фаршу, але ви витратите часу на приготування набагато менше.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 500 г;
  • солодкий перець, 100 г;
  • фарш м’ясний, 200 г;
  • яйця, 2 шт;
  • сметана жирна, 3 ст.л;
  • борошно, 4 ст.л;
  • сир, 100 г;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування

Цибулю ріжемо дрібними кубиками і пасеруємо на соняшниковій олії.

Додаємо в сковорідку фарш, солимо і перчимо, заправляємо спеціями за смаком і обсмажуємо масу до готовності. Процес займає близько 10 хвилин.

Кабачки натираємо на грубій терці і віджимаємо.

Змішуємо кабачкову масу зі сметаною, яйцями і тертим часником. Солимо і перчимо.

Порада: можна ще додати коріандр, базилік, свіжу зелень.

Всипаємо борошно, добре перемішуємо масу.

Розігріваємо трохи олії в сковорідці і викладаємо стільки тіста, щоб вийшов тонкий і великий млинець.

Накриваємо кришкою і смажимо на невеликому вогні 5 – 7 хвилин.

На одну сторону млинця (не перевертається) кладемо трохи начинки, тертого сиру і другою стороною накриваємо.

Соковитіше, чим млинці з начинкою. Вечеря з кабачків і фаршу на сковорідці

Повинен вийде «чебурек».

Соковитіше, чим млинці з начинкою. Вечеря з кабачків і фаршу на сковорідці

Обсмажуємо під кришкою його близько 1 хвилини, поки не розплавиться сир всередині.

Соковитіше, чим млинці з начинкою. Вечеря з кабачків і фаршу на сковорідці

Таким чином готуємо всі млинці і отримуємо дуже м’яку і ніжну, апетитну і ситну страву. Подаю з гострими соусами і просто зі сметаною або змащую вершковим маслом.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: