Соковитий салат з капустою – покроковий рецепт

Такий салатик ніколи не приїдається і може бути повноцінною стравою до вечері. У ньому багато овочів, є рибка і яйця. Вони всі разом роблять салат ситним і дуже апетитним. Такий салатик ви полюбите з першої вилки і будете готувати його постійно.

Необхідні продукти

  • 200 грам пекінської капусти
  • 150 грам свіжих огірків
  • консервований тунець – 100 гр
  • 3 варених яйця
  • сіль, перець
  • рослинна олія

Салат з капустою, рецепт приготування

Капусту шаткуємо звичним способом і перекладаємо в миску.

Огірок розрізаємо уздовж, а потім нарізаємо соломкою. Додаємо його до капусти.

Яйця очищаємо від шкаралупи. 2 штуки нарізаємо невеликими кубиками і перекладаємо до решти продуктів.  Яйце, яке залишився розрізаємо на 4-6 частин.

Розбираємо тунець виделкою на невеликі шматочки. Яйця і тунець додаємо до решти продуктів.

Салат солимо і перчимо до смаку, а потім заправляємо рослинною олією. Все добре перемішуємо. І прикрашаємо салат відкладеними четвертинками яєць. І подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: