Солодка ковбаса прямо з дитинства. Море задоволення без зайвих витрат.

Це настільки смачно, що діти майже нічого не залишили мені.

Складові:

  • Печиво (молочне) – 450 гр.
  • Вершкове масло кімнатної температури-150 гр.
  • Варена згущене молоко – 1 банка.
  • Горіхи (грецькі або фундук) – 50 гр.
  • Шоколад – 50 гр. (не обов’язково).

Спосіб приготування:

1. Печиво подрібнити за допомогою блендера або перекласти печиво в пакет і за допомогою качалки подрібнити, але не в крихту, а щоб залишалося невеликі шматочки.

2. Подрібнене печиво перекласти в глибоку миску. До нього додати подрібнені горіхи (у мене фундук). До печива відправити вершкове масло кімнатної температури і варене згущене молоко. Ретельно все перемішати.

3. Сформувати ковбаски за допомогою харчової плівки і прибрати ненадовго в холодильник або морозильник.

4. У мене солодкі ковбаски пролежали в холодильнику 2 години. Я зняла харчову плівку, розтопила шоколад і полила зверху. Щоб розтопити шоколад, я кілька шматочків шоколаду поклала в харчовій пакет, зав’язала вузлик і залила кип’ятком на 3 хвилини.

Готову солодку ковбаску розрізати на шматочки і з усіх сил втриматися, щоб не з’їсти все відразу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: