Солимо Скумбрію: смачніше червоної риби, 4 годину стоїть на кухні, а потім 2 в морозилці

Особливий посол скумбрії. У вас вийде дуже м’яка, не пересолена, ароматна рибка.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • скумбрія свіжоморожена, 2 шт;
  • сіль, 1 ч.л;
  • цукор, 0.5 ч.л;
  • пере і коріандр, по 0.5 ч.л;
  • лавровий лист, 4 шт;
  • часник, 4 зубчики.

Процес приготування

Рибку готуємо – промиваємо, видаляємо нутрощі і голову, ще раз промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Видаляємо кістки і отримуємо рибне філе.

З’єднуємо в одну суміш цукор, сіль, перець, подрібнений лавровий лист, коріандр.

Цією суміш добре посипаємо філе риби з усіх боків і присипаємо подрібненим на дрібній тертці часником.

Солимо Скумбрію: смачніше червоної риби, 4 годину стоїть на кухні, а потім 2 в морозилці

Шматки риби укладаємо один на одного і щільно обертаємо харчовою плівкою. Залишаємо на столі на 4 години і потім перекладаємо в морозильну камеру на 2 години.

Тепер нарізаємо тонкі скибочки рибки, викладаємо на тарілку, присипаємо цибулею і свіжою зеленню і подаємо до столу хвилин через 15, коли вона трохи підтане.

Ви можете виймати рибку порційно – коли вам захочеться такої смачної і делікатної закуски, в морозильній камері вона може зберігатися дуже довго.

Солимо Скумбрію: смачніше червоної риби, 4 годину стоїть на кухні, а потім 2 в морозилці

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: