Соняшникову олію зі сковороди не виливаю. Розповім, що з нею роблю після смаження

Якщо виливати олію зі сковороди в злив мийки на кухні, це швидко призводить до засмічення, з яким не впорається жоден засіб. Тому можна зробити дещо іншим способом.

Щоб не псувати сковороду миючими засобами, які важко відмивати з поверхні посуду, просто витираємо олію паперовими рушниками.

Мити сковорідки взагалі не рекомендується: такий посуд, особливо якщо у вас чавунні, дуже якісні сковорідки, повинен завжди бути покритий шаром олії. Вона захищає поверхні від розтріскування, появи іржі, деформації металу. Якщо посуд постійно мити миючими засобами, це призводить до пошкоджень і ви швидко викинете улюблену сковорідку на смітник.

А так ви просто прибираєте надлишки олії, щоб вона не стала видавати неприємних запахів і залишаєте на поверхні захист – олійну плівку.

Коли ви вперше використовуєте тільки куплену сковороду, її прожарюють із сіллю і потім змащують олією. Намагайтеся завжди залишати її в олії і тоді ваше улюблене кухонне начиння, не пригорятиме, покриватиметься іржею.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: