Цей бісквітний пиріг виходить повітряним і ніжним, ароматним.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- борошно – 1 стакан;
- яйця – 5 шт;
- цукор – 1 стакан;
- ванілін – 1 пакетик;
- лимонна кислота – 0.5 ч.л;
- будь-які фрукти за смаком.
Яйця з цукром збиваємо до щільної і високою піни міксером протягом 10 хвилин на високій швидкості.
Тепер додаємо в масу ванілін і лимонну кислоту і змішуємо міксером.
Борошно просіваємо, можна не один раз, щоб тісто стало ще легше і бісквіт був більш пишним.
Додаємо борошно невеликими порціями, акуратно перемішуючи тісто, намагаючись не порушувати його легкості.
Фрукти беріть будь-які в будь-якій кількості. Наприклад, можна взяти персики і ківі, (1 ківі і 2 персика). Ріжемо їх шматочками. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом, виливаємо тісто і викладаємо фруктові шматочки.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо бісквіт 30 хвилин.
За бажанням, прикрашаємо бісквіт пудрою або готуємо крем зі сметани і зверху викладаємо шматочки фруктів або ягід, посипаємо все какао або тертим шоколадом. Ви можете спекти навіть 2 бісквіта і скласти з них торт, змастивши коржі будь-яким кремом або готовою шоколадною пастою, вареним згущеним молоком і т.д.