Справжнє вівсяне печиво з тріщинами: покроковий рецепт

Вівсяне печиво – не просто смачна, а й ароматна випічка. Печиво виходить дуже ароматне і смачне. Щоб його приготувати вам знадобляться доступні продукти і трохи часу. Печиво прекрасно підійде для сімейного чаювання і порадує своїм смаком кожного, хто його спробує.

Необхідні продукти

  • 180 грам пшеничного борошна
  • 80 грам вівсяної муки
  • 100 грам цукру
  • 80 грам вершкового масла
  • 10 грам ванільного цукру
  • 6 столових ложок кип’ятку
  • 1 столова ложка яблучного пюре
  • пів чайної ложки кориці
  • пів чайної ложки солі
  • пів чайної ложки соди

Починаємо приготування

У чашу подрібнювача кладемо вершкове масло (холодне і нарізане кубиками), додаємо цукор, ванільний цукор і корицю. Все перемішуємо до об’єднання продуктів.

В кип’яток додаємо сіль і перемішуємо, потім додаємо соду і ще раз перемішуємо.

У масляну суміш додаємо вівсяну муку і воду, перемішуємо. Потім додаємо просіяне борошно і яблучне пюре, все перемішуємо до однорідності.

Деко застеляємо пергаментним папером.

Від приготованого тіста відщипуємо шматочки і формуємо печиво. Перекладаємо його на підготовлений лист.

Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. І випікаємо протягом 15 хвилин. А потім подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: