Немає нічого дивного в тісті та начинці, але ось подача та спосіб приготування – диво. Нам подобається цей рецепт, тому що він дозволяє приготувати напрочуд гарну випічку максимально простим і швидким способом.
Необхідні продукти:
- 500 гр борошна;
- Одна чайна ложка солі;
- Одна столова ложка цукру;
- 1/2 чайної ложки дріжджів;
- Молоко 100мл;
- Соняшникова олія 100 мл;
- Одне яйце.
Інгредієнти для начинки:
- Фарш із яловичини 400 гр;
- Одна цибулина;
- Півтори чайної ложки солі;
- 1/4 чайної ложки перцю;
- Одна чайна ложка зіри.
Також:
- Кетчуп або аджика;
- Сир моцарелла.
Покроковий процес приготування:
Беремо миску з борошном, додаємо в неї цукор, сіль, а також дріжджі. Перемішуємо все лопаткою.
Вливаємо тепле молоко та теплу воду, а також 100 мл олії. Сюди розбиваємо одне сире яйце. Замішуємо тісто.
Скачуємо в кулю і накриваємо миску харчовою плівкою. Тісто має збільшитись у розмірі.
Додаємо у фарш подрібнену цибулю, сіль, перець та кумін.
Викладаємо тісто на пергаментний папір і розкачуємо у великий круглий пласт.
Кладемо на середину тарілки. Навколо кола робимо надрізи по півтора сантиметри завширшки. Забираємо тарілку. У центр у вигляді кільця викладаємо фарш. Нарізаними полозками накриваємо яловичину згори.
Залишаємо під плівкою на півгодини.
Зверху змащуємо виріб яєчним жовтком. Відправляємо в духовку на 35-45 хвилин за температури 180 градусів.
Середину змащуємо аджиком та посипаємо сиром. Випікаємо у духовці ще 10 хвилин.
Випічка готова. Такий пиріг із м’ясом дуже ситний і виглядає апетитно. Радимо всім спробувати. Смачного!