Спробував в гостях морквяний салат «Ніжність» і закохався в нього. Ділюся рецептом

Морквяний салат виходить дуже смачним, соковитим, а на столі виглядає дуже витончено і красиво, такий салат можна їсти як закуску, але так само він підійде і як основна страва, тому що салат виходить досить ситним.

Для приготування морквяного салату знадобиться:

  • морква варена – 3 штуки (великі)
  • яйце варене – 4 штуки
  • сир – 200 гр
  • зелена цибуля
  • майонез
  • сіль за смаком

Для початку потрібно відварити моркву, яйце і дати їм охолонути.

Потім взяти миску, краще прозору (в такій мисці салат виглядає дуже красиво).

Першим шаром потрібно натерти моркву (потрібно взяти 1,5 моркви), моркву потрібно зверху трохи присолити.

Спробував в гостях морквяний салат «Ніжність» і закохався в нього. Ділюся рецептом

Далі змащуємо майонезом (щоб зробити тонкий шар майонезу я використовував кулінарний пакет).

Потім на моркву натираємо два варених яйця, присолюємо і змащуємо тонко майонезом.

Спробував в гостях морквяний салат «Ніжність» і закохався в нього. Ділюся рецептом

На яйце зверху натираємо 100 грам сиру і далі ще раз повторюємо всі шари починаючи з моркви, потім яйце і сир.

Спробував в гостях морквяний салат «Ніжність» і закохався в нього. Ділюся рецептом

Зверху салат прикрашаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею і залишаємо просочуватися.

Салат не дарма отримав назву “Ніжність”, він просто тане в роті, спробуйте, вам обов’язково сподобається.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: