Салатик виходить дуже свіжим, легким, але ситним, ароматним. Можна поєднувати як з рибними, так і з м’ясними стравами.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- крабові палички, 440 г;
- шинка, 300 г;
- солодкий перець і помідори по 2 шт;
- сир, 150 г;
- кріп;
- часник, 1 – 2 зубчики;
- сіль, майонез.
Процес приготування салату
Шинку беріть на свій смак, я люблю курячу і використовую її.
Ріжемо соломкою шинку і крабові палички, змішуємо.
Помідори і солодкий перець ріжемо кубиком і додаємо в салат.
Порада: щоб салат не почав «текти», помідори розріжте на дві частини, ложечкою приберіть м’якоть і насіння.
Сир тремо на грубій терці, кріп ріжемо і додаємо в салат.
Часник можна натерти на середній тертці або пропустити через прес, додаємо в салат.
Перемішуємо всі продукти, заправляємо майонезом і пробуємо: якщо необхідно, досолюємо і подаємо до столу.
Салат виходить дуже свіжим, ароматним, ним можна ще заповнювати закусочні кошики і подавати на святковий стіл.