Сусідка поділилася рецептом. Баклажани смачніші за м’ясо: готую майже кожен день

Овочева закуска, основою якої будуть баклажани. Якщо ви після приготування страви, відправите її маринуватися в холодильник на ніч, закуска стане ще смачнішою і пікантнішою. Але й одразу після приготування, вона виходить ідеальною.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти

  • баклажани, 3 шт;
  • борошно. 50 г;
  • яйця, 2 – 3 шт;
  • сіль, 0,5 ч.л;
  • цибуля зелена, пучок;
  • солодкий перець, 4 шт.;
  • цукор, 1 ч.л;
  • сіль, 0,5 ч.л;
  • оцет 6%, 2 ст.л;
  • соєвий соус, 50 ​​мл;
  • часник, 2 зуб.;
  • помідори, 4 шт.

Процес приготування

Баклажани ріжемо шматочками, але не дрібними.

Укладаємо в пакет, насипаємо борошно і струшуємо, щоб паніровка покрила баклажани.

Яйця змішуємо із сіллю, збиваємо та виливаємо масу в баклажани, перемішуємо.

Обсмажуємо шматочки на олії до рум’яності, виймаємо на паперові рушники, охолоджуємо.

Цибулю зелену ріжемо і обсмажуємо 2 хвилини.

Солодкий перець ріжемо кубиками і додаємо до цибулі. Обсмажуємо 5 хвилин.

Соєвий соус змішуємо із часником. Цукор та сіль сипте до смаку.

Виливаємо соус в овочі, перемішуємо та додаємо баклажани, перемішуємо та накриваємо кришкою. Тушимо на повільному вогні 5 хвилин.

Додаємо кубики помідору, перемішуємо і тушимо ще 10 хвилин.

Сусідка поділилася рецептом. Баклажани смачніші за м’ясо: готую майже кожен день

Можна подавати як гарячу закуску до різних гарнірів і м’ясних страв. Але набагато смачніше, охолодити страву, відправити на ніч у холодильник та промаринувати. До обіду у вас буде дуже свіжа та легка овочева страва.

Сусідка поділилася рецептом. Баклажани смачніші за м’ясо: готую майже кожен день

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: