Свекруха з села навчила готувати «правильні» сирники: ділюся рецептом

Сирники виходять м’якими і ніжними, не розпадаються при обсмажуванні, залишаються пишними довгий час. Найголовніше, вони не забиті борошном, тому не жорсткі і не гумові.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сир, 500 г;
  • жовток, 1 шт;
  • манна крупа, 2 – 3 ст.л;
  • сіль дрібка;
  • пудра цукрова, 1 ст.л;
  • ванілін, масло топлене, борошно.

Процес приготування сирників

Сир вибирайте нежирний, щоб сирники потім не розтікалися по сковорідці. Якщо у вас з високим відсотком жирності, тоді відіжміть його від зайвої рідини.

Щоб сирники не попливли, цукор замінюємо цукровою пудрою, а борошно – манною крупою.

Змішуємо сир з пудрою, жовтком і манною крупою і якщо хочете, всипайте ванілін.

Залишаємо масу на 10 – 15 хвилин щоб манка набухла.

Формуємо сирники, обвалюємо у борошні.

Свекруха з села навчила готувати «правильні» сирники: ділюся рецептом

Обсмажуємо на розтопленому вершковому маслі або олії.

Свекруха з села навчила готувати «правильні» сирники: ділюся рецептом

За бажанням ще додайте родзинки і інші сухофрукти.

З такого обсягу продуктів, у мене виходить 9 сирників, тому збільшуйте кількість інгредієнтів для більшої порції.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: