Сирне печиво з яблуками: цікавий десерт

Сирне печиво з яблуками, рецепт приготування

Ніжне сирне печиво з яблуками – це, мабуть, один з найпростіших видів випічки, яку може приготувати навіть дилетантам.

Складові:

  • Вершкове масло – 100 г
  • Сир домашній – 100 г
  • Пшеничне борошно – 100 г
  • Яблуко – 2 шт.
  • Цукрова пудра – 1 трісок.

Як приготувати сирне печиво з яблуками

Змішайте сир, борошно і масло, підігріте до кімнатної температури. Замішайте тісто, потім загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник на півгодини.

Розкачайте тісто завтовшки 3-5 мм і виріжте кола за допомогою склянки.

Покладіть на кожну заготовку скибочку яблука. Складіть корж вдвічі і викладіть на деко, застелене кондитерським папером. Випікайте при 180 градусах протягом 15-20 хвилин. Перед подачею посипте печиво цукровою пудрою.

Сирне печиво на швидку руку стане приємним бонусом до вечірнього чаювання. Головне, печіть з запасом! Обов’язково збережіть рецепт і поділіться ним з подругами.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: