Сирно-шоколадний мус – ідеальний рецепт десерту

Сирно-шоколадний мус - рецепт приготування

Ніжний, який тане в роті сирно-шоколадний мус відмінно підійде для ласунів, які стежать за своєю фігурою. Адже в його склад входить знежирений сир і нежирний йогурт. Обов’язково спробуйте!

Складові

  • Сир знежирений м’який – 300 г
  • Йогурт – 100 г
  • Какао – 2,5 ст. л
  • Желатин – 15 г
  • Підсолоджувач – за смаком

Рецепт приготування мусу

1) Змішати в блендері і збити до однорідності йогурт, сир, підсолоджувач і какао.

2) У холодній воді на 15 хвилин замочити желатин.

3) Поставити його на вогонь і довести до кипіння.

4) Додати в желатин суміш з блендера і ретельно перемішати.

5) Збивати масу міксером кілька хвилин.

6) Мус розлити по креманках і прибрати в холодильник на три години.

Прикрасити за бажанням. Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: