Приготуємо красиву і смачну закуску – яєчний рулет з крабовими паличками і сиром. Така страва прикрасить будь-який стіл. Вона нікого не залишить байдужим. Для приготування таких рулетів потрібно обов’язково взяти не пресовані палички, щоб їх можна було добре розгорнути.
Необхідні інгредієнти
- Сир – 300 г
- Яйця – 3 шт.
- Сметана – 80 г
- Сіль за смаком
Для начинки:
- Крабові палички – 200 г
- Яйця (варені) – 3 шт.
- Зелень – за смаком
- Сіль за смаком
- Майонез – за смаком
Як приготувати сирний рулет з крабовими паличками і яйцем
Почнемо з рулету: будь-який напівтвердий сир натерти на великій тертці, додати яйця, сметану і якщо необхідно сіль. Все перемішати.
Деко застелити пергаментом, скропити олією. Вилити сирну масу, розрівняти надаючи форму прямокутника.
Відправляємо сирну масу в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хв. Потім охолоджуємо до теплого стану.
Для начинки необхідно натерти на тертці крабові палички і відварені яйця. Зелень дрібно нарізати. Усе з’єднати, посолити за смаком, заправити майонезом і перемішати. Начинка готова.
Викласти начинку на теплий сир і рівномірно розподілити, відступаючи від країв 1-2 см.
Загорнути по широкій стороні якомога щільніше, за допомогою пергаменту. Акуратно перекласти на харчову плівку, щільно загорнути в 2 шари плівки і прибрати рулет в холод на 2-3 години.