М’які і ніжні картопляні млинці з начинкою з консервованої риби, яєць і зелені.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- молоко, 400 мл;
- яйця, 3 шт;
- борошно, 120 г;
- картопля, 300 г;
- часник, 1 зубчик;
- олія соняшникова, 2 ст.л;
- сіль, перець, зелень.
Для приготування начинки необхідно:
- консерва в олії, 1 шт;
- яйця, 2 шт;
- майонез, зелень.
Процес приготування
Молоко змішуємо з яйцями, борошном, солимо за смаком, додаємо перець і вимішуємо однорідне тісто.
Сиру картоплю подрібнюємо за допомогою блендера і змішуємо з тістом.
У тісто виливаємо олію і кидаємо дрібно нарізану зелень. Добре вимішуємо тісто.
Розігріваємо сковороду, трохи змащуємо олією і випікаємо тонкі млинці до рум’яності з обох сторін.
Для начинки відварюємо яйця, охолоджуємо і ріжемо дрібними кубиками.
Зелень і зелена цибуля за смаком дрібно січемо.
Рибну консерву беріть будь-яку за смаком, зливаємо олію і подрібнюємо рибу виделкою, змішуємо з яйцями, зеленню, майонезом.
Порада: багато майонезу не потрібно, просто додайте для з’єднання всіх продуктів начинки.
Спробуйте начинку і якщо потрібно – додайте сіль і перець.
Викладаємо начинку на кожен млинець, звертаємо так, як вам подобається.