Так відбивні ви ще не готували. М’ясо тане в роті: ніжніше рецепта не зустрічала

Відбивні виходять ніжними і соковитими, пікантними і ароматними. Головне – правильно замаринувати і не скупиться на спеції.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • куряче філе;
  • яйця;
  • сіль, перець, спеції;
  • борошно;
  • часник і зелень.

Процес приготування

Філе промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо скибками і добре відбиваємо.

Часник беріть на свій смак, пропустіть через прес і додайте до м’яса.

Сюди ж всипаємо сіль і перець, спеції на свій смак ароматні трави і наливаємо холодної води, щоб вона покрила м’ясо.

Так відбивні ви ще не готували. М'ясо тане в роті: ніжніше рецепта не зустрічала

Пару яєць перебиваємо в однорідну масу, солимо і перчимо.

Відбивні обвалюємо в борошні, потім опускаємо в яйця і викладаємо в розігріту соняшникову олію.

Так відбивні ви ще не готували. М'ясо тане в роті: ніжніше рецепта не зустрічала

Обсмажуємо з двох сторін.

Так відбивні ви ще не готували. М'ясо тане в роті: ніжніше рецепта не зустрічала

Подаю такі відбивні з відварною або запеченою картоплею, з гострими і ароматними соусами.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: