Таку смачну скумбрію Ви ще не готували. Готую і в будні і до святкового столу

Скумбрія виходить дуже смачною і ароматною, красиво виглядає на святковому столі і обов’язково сподобається вашій родині і гостям.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • скумбрія, 2 шт;
  • сік половинок апельсина і лимона;
  • соєвий соус, 4 ст.л;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • суміш перців, 0.5 ч.л;
  • гострий перець, частина стручка;
  • часник, 2 зубчики.

Процес приготування

Тушки перетворюємо в чисте філе без кісточок.

З внутрішньої сторони кожне філе надрізаємо уздовж, не прорізаючи шкуру.

Викладаємо рибку на деко, змащене олією.

Таку смачну скумбрію Ви ще не готували. Готую і в будні і до святкового столу

Олію змішуємо з соєвим соусом, соком апельсина і лимона, кладемо дрібні шматочки гострого перчика, подрібнений пресом часник, суміш перців подрібнену. Соус добре вимішуємо.

За допомогою силіконового пензлика добре наносимо маринад на рибу з двох сторін.

Таку смачну скумбрію Ви ще не готували. Готую і в будні і до святкового столу

Ми залишаємо маринуватися на 30 – 40 хвилин.

З філе робимо равлика, згортаючи всі шматочки філе, а їх у вас має бути 4 штучки. Ставимо їх вертикально і скручуємо внахлест. Це зробить її соковитою і ніжною. Поливаємо маринадом.

Таку смачну скумбрію Ви ще не готували. Готую і в будні і до святкового столу

Закріплюємо всю конструкцію дерев’яними шпажками, щоб не розпалася при запіканні.

Відправляємо в духовку і запікаємо при 190 градусах близько 30 хвилин.

Таку смачну скумбрію Ви ще не готували. Готую і в будні і до святкового столу

Викладаємо рибу на гарну тарілку і зверху на гарячу, кладемо гілочки свіжого розмарину або посипаємо сухим. Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: