Таку страву, ви точно з кабачків не готували. Записуйте рецепт

Обожнюю овочі і їм їх постійно. А тим більше молоді та сезонні. Кабачки, один з моїх улюблених овочів. З нього готую дуже багато страв. Ось і сьогодні, пропоную вам приготувати смачну, кабачкову локшину. Таку страву можна їсти і гарячою і холодною

Складові:

  • Кабачки – 3 шт.
  • Перець гострий – 0,25 шт.
  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Кунжут – 1 ст. л.
  • Цукор – 1 ч. Л.
  • Часник – 4 зуб.

Приготування

Кабачки нарізаю навпіл, а потім уздовж ще раз навпіл. За допомогою ложки, видаляю м’якоть. Нарізаю соломкою.

Таку страву, ви точно з кабачків не готували. Записуйте рецепт

Зубчики часнику розчавлюю. Гострий перець нарізаю дрібно.

У сковороду додаю оливкову олію і обсмажую часник приблизно 1 хвилину. Важливо, ароматизувати масло. Часник видаляю і викладаю гострий перець, цукор і кабачки. Все добре перемішую і обсмажую приблизно 3 хвилини.

Таку страву, ви точно з кабачків не готували. Записуйте рецепт

Додаю кунжут і знову добре перемішую. Вливаю соєвий соус і накриваю кришкою сковороду.

Вимикаю плиту і залишаю, не відкриваючи кришки, ще на 10 хвилин. При подачі, посипаю зеленню. Смачного.

Мандаринка
Comments: 1
  1. Галина

    Кабачки заливать этой заправкой или тоже тушить вместе со всем?

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: