Тільки заради рецепта «тушкованої капусти» квашу капусту вже вдруге за тиждень

Навіть в тому випадку, якщо у вас не дуже люблять квашену капусту, все одно потрібно робити хоч пару банок – адже пиріжки з тушкованою капустою, люблять всі без винятку. Але хочу запропонувати вам ще один рецепт, для якого потрібна квашена капуста і ваші всі рідні точно будуть їсти таку капусту.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цибулю і моркву по 1 шт;
  • м’ясо куряче копчене, 200 г;
  • бекон сиро-копчений, 200 г;
  • томатна паста, 1 ст.л;
  • капуста квашена;
  • лавровий лист, перець горошком, часник, соняшникова олія.

Процес приготування

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на соняшниковій олії до прозорості.

Додаємо терту моркву, тушкуємо до готовності овочів.

Куряче м’ясо ріжемо кубиком і поки залишаємо, також ріжемо і бекон кубиком, його додаємо в овочі.

Домішуємо томатну пасту і тушкуємо все 5 хвилин.

Викладаємо капусту і спеції, тертий або пропущений через прес часник.

Порада: спеції і часник додавайте до смаку, а якщо у вас квашена капуста дуже солона, просто промийте її холодною водою.

Вливаємо трохи води і тушкуємо масу 15 хвилин.

Тепер викладаємо масу в форму для запікання, додаємо куряче м’ясо копчене. Форму накриваємо фольгою і запікаємо при 180 градусах близько 1 години.

Тільки заради рецепта «тушкованої капусти» квашу капусту вже вдруге за тиждень

Знімаємо фольгу і ще допікаємо 30 хвилин.

Тільки заради рецепта «тушкованої капусти» квашу капусту вже вдруге за тиждень

Така капуста дуже смачна, як у гарячому, так і в холодному вигляді, відмінно підходить і для пиріжків, пирогів.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: