ТОП- 5 рецептів пасок! Не кришиться, вологі і дуже смачні

Навіть, якщо ви ніколи раніше не пекли паски самі, виберіть один з п’яти прекрасних рецептів, за якими наші друзі і знайомі готують паски вже багато років. Вони дуже смачні, і у вас точно все вийде.

Дуже смачна паска: не кришиться і довго не черствіє

ТОП- 5 рецептів пасок! Не кришиться, вологі і дуже смачні

Найсмачніші паски – це звичайно ж ті, які приготовлені вдома з любов’ю. Паска по цьому рецепту виходить дуже смачною, до того ж вона довго не черствіє і не кришиться. У минулому році я спеціально залишала паску для перевірки на 2 тижні, навіть не завертала її в харчову плівку, вона звичайно ж зверху підсохла, але добре розрізається і всередині була зовсім не сухою.

«Золота» паска за рецептом бабусі

ТОП- 5 рецептів пасок! Не кришиться, вологі і дуже смачні

Складові:

  • Свіжі дріжджі – 25 Грам
  • Сіль – 1 Щіпка
  • Цукор – 1 Стакан
  • Борошно пшеничне – 4 Склянки
  • Молоко – 1 Стакан
  • Сметана – 50 Грам
  • Вершкове масло – 70 Грам
  • Ванільний цукор – 5 Грам
  • Яйця – 2 Штуки
  • Цукор – За смаком
  • Ізюм – 100 Грам
  • Білок яєчний – 1 Штука (глазур)
  • Цукрова пудра – 3 ст. ложки (глазур)
  • Кондитерська посипка – 15 Грам (прикраса)
  • Куркума – 1 Ст. ложка

Приготування золотої паски:

Уже шостий рік не розлучаюся з цим рецептом! Вологі і дуже смачні паски

ТОП- 5 рецептів пасок! Не кришиться, вологі і дуже смачні

Паски виходять вологі, і не кришаться. Приблизно шість років тому, я вирішила приготувати перші свої паски, знайшла цей рецепт в інтернеті, результат дуже сподобався, і звичайно ж, я записала рецепт в свою записну книжку, з тих пір не розлучаюся з цим рецептом.

Рецепт ідеального Олександрійського тіста для пасок

ТОП- 5 рецептів пасок! Не кришиться, вологі і дуже смачні

Завдяки цьому рецепту, ви приготуєте найкращі паски! Ніжні, здобні та вологі всередині! Приголомшливий рецепт!

Печу за цим рецептом вже більше 20 років! Паска на молоці

ТОП- 5 рецептів пасок! Не кришиться, вологі і дуже смачні

Цьому рецепту вже більше 20 років і я завжди його використовую. Виходить паска завжди дуже смачною, пишною, м’якою, довго залишається свіжою. Головне, щоб всі продукти були свіжими і кімнатної температури

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: