Торт «Ангельський» із приголомшливим смаком. Через 5 хвилин не залишилося і шматочка

Оригінальний рецепт смачного торта, який вам сподобається. Пісочні розсипчасті коржі з повітряним кремом.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • вершкове масло розм’якшене, 100 г;
  • пудра цукрова, 60 г;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль дрібку;
  • розпушувач, 10 г;
  • ванілін;
  • борошно, 200 г;
  • масло вершкове, 80 г;
  • вода, 200 мл
  • сіль дрібку;
  • цукор, 1 ч. л;
  • борошно, 120 г;
  • цукор, 100 г;
  • 2 яйця;
  • ванілін;
  • борошно, 50 г;
  • молоко, 500 г;
  • масло вершкове, 40 г;
  • персики у сиропі, 500 г;
  • вишня у сиропі, 100 г.

Процес приготування

Розм’якшене вершкове масло змішуємо з яйцем та цукровою пудрою, збиваємо міксером до однорідності.

Просіюємо борошно і змішуємо з розпушувачем.

Всипаємо борошно в масу і вимішуємо тісто. Накриваємо плівкою та відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

Масло вершкове (80 г) змішуємо з водою та нагріваємо на плиті. Всипаємо борошно і вимішуємо однорідне і м’яке тісто. Охолоджуємо.

Яйця змішуємо з цукром і виливаємо в масу, що остигнула і вимішуємо до однорідності. Яєць додавайте рівно стільки, щоб виходила густа маса, яка не тече.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо цю масу, розподіляємо по всій поверхні.

Торт «Ангельський» із приголомшливим смаком. Через 5 хвилин не залишилося і шматочка

Випікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин.

Остуджуємо корж, розрізаємо на 2 частини, обрізаємо, щоб одержати рівні прямокутники.

Торт «Ангельський» із приголомшливим смаком. Через 5 хвилин не залишилося і шматочка

Виймаємо тісто з холодильника і розкачуємо в тонкий пласт за розміром перших двух прямокутників.

Торт «Ангельський» із приголомшливим смаком. Через 5 хвилин не залишилося і шматочка

Перекладаємо пласт на лист і випікаємо при 190 градусах близько 15 хвилин.

Варимо заварний крем із яєць, молока, цукру, ваніліну за смаком. Маса має бути густою та гладкою. Знімаємо з плити і додаємо вершкове масло, вимішуємо до однорідності. Охолоджуємо під плівкою.

Торт «Ангельський» із приголомшливим смаком. Через 5 хвилин не залишилося і шматочка

Третій корж обрізаємо за розміром перших двох.

Торт «Ангельський» із приголомшливим смаком. Через 5 хвилин не залишилося і шматочка

Персики ріжемо невеликими шматочками.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, зверху викладаємо вишні та шматочки персиків, накриваємо другим коржем та повторюємо процедуру. Також і з третім, четвертим коржем.

Торт «Ангельський» із приголомшливим смаком. Через 5 хвилин не залишилося і шматочка

Обрізки подрібнюємо в крихту і обсипаємо торт зверху та з боків.

Торт «Ангельський» із приголомшливим смаком. Через 5 хвилин не залишилося і шматочка

Відправляємо на 6 годин у холодильник.

Торт «Ангельський» із приголомшливим смаком. Через 5 хвилин не залишилося і шматочка

Таке дивовижне диво, повітряне та свіже, можна зробити для святкового столу або просто порадувати сім’ю розкішним десертом.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: