Торт «Дамські пальчики» – найніжніший і найпростіший!

Простий торт виходить дуже смачним і ніжним.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 150 г;
  • вода – 250 мл;
  • яйця – 4 шт;
  • цукор – 20 г;
  • масло вершкове або маргарин – 100 г;
  • сіль – щіпка.

Для приготування крему візьміть:

  • сметана – 600 грама;
  • пудра – 200 г;
  • ванільний цукор – 10 г.

Для декору торта ви можете взяти шоколад і малину.

Змішуємо молоко або воду з маслом, цукром і сіллю. Доводимо масу до кипіння і всипаємо просіяне борошно. Активно перемішуємо поки тісто не збереться в однорідну грудку. Охолоджуємо.

Яйця збиваємо вінчиком до однорідності. Порціями додаємо яєчну масу в тісто і перемішуємо. Тісто не повинно бути занадто густим.

Перекладаємо тісто в кондитерський мішок і видавлюємо пальчики на деко, застелене пергаментом. Якщо немає мішка – просто викладайте столовою ложкою.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо 10 хвилин, потім зменшуємо температуру до 180 і печемо ще 15 – 20 хвилин до золотистого кольору. Охолоджуємо.

Сметану змішуємо з пудрою і залишаємо на 15 хвилин.

На дно рознімної форми викладаємо пальчики, вмочуючи їх у крем. Коли ви повністю заповните форму пальчиками і кремом, накриваємо її плівкою і ставимо в холодильник на ніч або на кілька годин.

Прикрашаємо торт шоколадом і будь-якими ягодами на свій смак.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: