Торт «Янтарний» – шикарний, простий і недорогий

Торт «Янтарний» - детальний рецепт

Бюджетний торт, який готується просто і швидко.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 4 шт;
  • борошно – 140 г;
  • цукор – 180-200 г;
  • какао – 30 г;
  • курага – 50 г;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • горіхи будь-які – 50 г.

Для приготування крему візьміть:

  • згущене молоко – 200 г;
  • масло вершкове – 200 г;
  • ванілін – 1 г.

Прикрасити торт ви можете горіхами і курагою.

Збиваємо яйця та поступово всипаємо цукор і збиваємо до стійкої і густої піни.

Борошно просіваємо і порційно додаємо в тісто, додаємо розпушувач, вимішуємо до однорідності.

Курагу і горіхи подрібнюємо в крихту блендером і всипаємо в тісто.

Форму для запікання застеляємо пергаментом.

Духовку розігріваємо до 180 градусів. Випікаємо бісквіт 30 – 35 хвилин, обов’язково перевіряйте готовність зубочисткою.

Корж охолоджуємо. Масло вершкове та згущене молоко залишаємо нагріватися до кімнатної температури.

Збиваємо м’яке вершкове масло, потім, не припиняючи процес збивання, вливаємо згущене молоко і збиваємо до пишної маси.

Корж розрізаємо на 2 частини і формуємо торт, змащуючи коржі кремом. Зверху і з боків, також обмазуємо кремом, все вирівнюємо і присипаємо торт крихтою з кураги і горіхів. За бажанням, можете посипати і шоколадною стружкою.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: