Торт Наполеон за 20 хвилин. Найшвидший рецепт, та ще й пісний, без замісу тіста

Торт Наполеон за 20 хвилин - детальний рецепт

Рецептів цього популярного торта маса. Пропонуємо один з найпростіших, але дуже смачних варіантів – без замісу тіста і зі звичайних продуктів.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • лаваш – 4 листа;
  • сік – 1 л;
  • манна крупа – 120 г;
  • цукор – 100 г;
  • горіхи і насіннячка за смаком.

Процес приготування торта Наполеон

Лаваш вибирайте будь-якої форми і кожен лист розріжте ще на 4 частини. Вирівнюйте коржі і разом з обрізками запечіть в духовці по 3 хвилини при температурі 180 градусів – він повинен просто підсохнути.

Беремо будь-який сік на ваш смак або компот. Можна яблучний сік.

Змішуємо сік з манною крупою і цукром і варимо на невеликому вогні. Коли закипить, варимо кашу ще 5 хвилин і знімаємо з вогню. Охолоджуємо кілька хвилин.

Збиваємо теплий крем 5 хвилин до пишності.

Обрізки подрібнюємо блендером. За смаком додаємо насіння і горіхи.

Формуємо торт з ще теплим кремом. Обсипаємо торт крихтою і прикрашаємо на свій смак.

Відправляємо торт в холодильник на кілька годин.

Порада: цукор додавайте на свій смак, особливо в тому випадку, якщо у вас солодкий сік. Такий торт буде дуже смачним, якщо ви приготуєте звичайний заварний або вершковий крем.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: