Торт “Сметанник” без випічки: просто, швидко і смачно

Торти швидкого приготування сьогодні дуже актуальні, тому що вони не вимагають тривалого процесу готування і великої кількості продуктів.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цукор – 1 стакан;
  • сметана – краще домашня, 700 мл;
  • ванілін за смаком;
  • печиво – 700 г;
  • згущене молоко – 200 мл.

Торт “Сметанник”, покроковий процес приготування

Сметану змішуємо з цукром і добре збиваємо до густої консистенції.

Пісочне печиво (можна взяти шоколадне і біле) кладемо на тарілку, змащену кремом. Кладемо на перший шар печива згущене молоком, знову печиво і викладаємо крем. Крем не варто шкодувати, щоб торт вийшов м’яким і просоченим.

Чергуйте згущене молоко і крем, останній шар печива змащуємо кремом і прикрашаємо на свій смак: можна крихтою печива, тертим шоколадом, мигдальними пелюстками, цукатами і т.д.

Залишаємо торт при кімнатній температурі 1 годину і потім відправляємо його в холодильник ще на 1.5 год.

Щоб торт з печива швидше просочився, скористайтеся старим способом: кожну печеньку вмокайте в молоко з двох сторін, перед тим, як класти її в торт. Просочене печиво швидше стає м’яким і насичується кремом.

Щоб сметанний крем був смачнішим, натріть в нього трохи лимонної цедри або змішайте його з маленькими шматочками чорносливу. Можна додати цукати.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: