Десерти з печивом – це просто, швидко і дуже смачно.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- чорний шоколад – 500 г;
- білий шоколад – 300 г;
- печиво – 200 г;
- вершки жирні – 750 мл;
- вершкове масло – 50 г;
- молоко – 150 мл;
- ванільна есенція – 1 ч.л.
Для прикраси торта використовуйте кондитерську присипку, 20 г.
Змішуємо гарячі вершки (300 мл) з білим шоколадом до однорідності, охолоджуємо і ставимо в холодильник на 1 годину. Потім збиваємо міксером в густий крем.
Молоко змішуємо з ванільною есенцією і вмочаємо в неї печиво.
Форму застеляємо плівкою, викладаємо шар крему і кладемо на нього шар просоченого в молоці печива, шар крему і шар печива.
Вершки 300 мл підігріваємо і змішуємо з чорним шоколадом до однорідності, ставимо в холодильник на 1 годину і потім збиваємо міксером до густого крему.
Викладаємо на шар печива шоколадний крем, потім печиво і крем, печиво. Закриваємо торт плівкою і ставимо в холодильник на кілька годин.
Залишок вершків змішуємо з маслом вершковим та шоколадом, підігріваємо в мікрохвильовій печі 2 хвилини і отримуємо помадку. Остуджуємо і змащуємо торт, зверху посипаємо кондитерською присипкою.