Це торт номер один в списку моєї випічки. Він дуже смачний і готується просто. А головне дуже швидко!
Навіть якщо гості сидять в залі, їх легко можна порадувати і здивувати цим тортиком!
Інгредієнти міряються ложкою. Змішується все ложкою або вінчиком. Міксер не потрібен.
Інгредієнти:
- 1 яйце
- 4 ст.л. цукру
- 3 ст.л. молока
- 3 ст.л. вершкового масла
- 2 ст.л. какао
- 1 ст.л. розпушувача
- 4 ст.л. борошна
Приготування
З’єднуємо всі інгредієнти в тій послідовності, в якій вони написані. Масло можна розтопити, щоб легко було мішати. Або воно повинно бути м’яке.
Перемішали до однорідності. Виливаємо в форму, яку можна ставити в мікрохвильову піч. Розмір вибирайте, враховуючи, що торт збільшиться в 2 рази!
Ставимо в мікрохвильовку на 3 хвилини на максимальній потужності.
В цей час готуємо крем:
Тут знадобиться міксер.
Я збила вершки 33% (120 грам) з вареним згущеним молоком (2 ст.л.).
Вершки збити до м’яких піків і додати згущене молоко.
Крем може бути будь-який, мені дуже подобається просто сметана з цукром.
Далі розрізаємо бісквіт на тонкі коржі і мажемо кремом.
Готово!