Три швидкі і дуже смачні закуски на святковий стіл

Сьогодні розповім, як приготувати дуже смачні і швидкі закуски з хліба у вигляді рулетиків: до святкового або повсякденного столу, на фуршет.

Прості рецепти маленьких бутербродів виручать вас в будь-якій ситуації і стануть чудовою альтернативою салатів. Приготування начинки дуже швидке, з найпростіших продуктів. На все про все піде максимум 10 хвилин. Така закуска розлітається зі столу ще швидше, ніж готується: тому приготуйте побільше.

Склад продуктів

  • хліб для тостів (кількість на ваш розсуд).

Для першої начинки

  • половина банки консервованої горбуші;
  • 50 грам твердого сиру;
  • 1-2 свіжих курячих яйця;
  • одна столова ложка майонезу.

Для 2 начинки

  • два свіжих курячих яйця;
  • 50 грам твердого сиру;
  • половина пучка кропу;
  • один маленький зубчик часнику;
  • одна столова ложка майонезу.

Для третьої начинки

  • 50 грам слабосоленого оселедця;
  • одне свіже куряче яйце;
  • 20 грам вершкового масла.

Покроковий процес приготування

Щоб швидко приготувати таку закуску, заздалегідь відваріть яйця в воді до стану круто, охолодіть їх і очистіть від шкаралупи.

Для першого варіанту начинки половину банки консервованої горбуші викладаємо в тарілку і розминаємо виделкою.

У миску натерти на грубій тертці твердий сир і зварені круто яйця (кількість дивіться за рецептом), відправимо до них розім’яту горбушу і заправимо домашнім майонезом.

Для другої начинки натираємо на дрібній терці твердий сир і зварені круто яйця.
У цю ж миску перекладаємо нарізану зелень кропу і пропущений через прес зубчик часнику. Заправляємо все майонезом, перемішуємо і прибираємо в сторону.

Третя начинка готується наступним чином. Очищаємо шматочки оселедця від шкірки і кісточок. Перекладаємо їх в чашу блендера, додаємо туди ж курячі яйця, м’яке вершкове масло і перебиваємо все в однорідну масу.

У тостового хліба обрізаємо усі скоринки. Порада. Для першої і другої начинки знадобиться свіжий білий тостовий хліб. Для третьої – чорний свіжий житній хліб.

Розкачуємо їх качалкою, змащуємо начинкою, звертаємо рулетиком. Нарізаємо рулетики на шматочки товщиною 1,5 – 2 сантиметри і викладаємо на сервірувальну тарілку.

До оселедцевої закусці більше підійде чорний житній хліб. Всі кроки по формуванню рулетиков такі ж, як з попередньою начинкою.

Три швидкі і дуже смачні закуски на святковий стіл

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: