Цей рецепт з печінки став моїм улюбленим. Салат для дорогих гостей

Однією з ключових страв на святковому столі є основне гаряче. Воно задає тон всьому заходу і може добре нагодувати гостей. Також головною стравою ми, як господарі, маємо здивувати гостей. За допомогою цього рецепту зробити це буде неважко.

Інгредієнти для страви з печінкою:

  • куряча печінка – 500 г;
  • сіль – дрібка;
  • капуста – 400 г;
  • соняшникова олія – 30 мл;
  • огірки мариновані – 6 шт.;
  • кріп – пучок;
  • яйця курячі – 5 шт.;
  • майонез – 3 ст. л.;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.

Приготування страви з печінкою:

Кладемо печінку в каструлю з кип’ятком і варимо протягом 15-20 хвилин на середньому вогні. Також яйця треба відварити круто.

Шинкуємо капусту, солимо і розминаємо вручну, щоб продукт зменшився у розмірах. Печінку дістаємо і чекаємо, поки охолоне.

Натираємо печінку та яйця на великій тертці. Мариновані огірки ріжемо невеликою соломкою, а цибулю півкільцями, нарізаємо кріп.

На сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо при середньому вогні цибулю до золотистого кольору.

Яйця викладаємо у глибоку тарілку та змащуємо майонезом. На яйця кладемо капусту, потім обсмажену цибулю. Додаємо майонез і рівномірно розподіляємо кожен шар.

Викладаємо поверх цибулі нарізані огірки, подрібнену печінку. Востаннє змащуємо майонезом і трохи підсолюємо.

Посипаємо страву з печінки кропом і відправляємо в холодильник мінімум на годину.

Цей рецепт з печінки став моїм улюбленим. Салат для дорогих гостей

У результаті у нас виходить смачна страва із використанням печінки. Можна замінити курячу печінку будь-якою іншою.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: