Цукрові трубочки – хоч кожен день готуй! Так смачно і просто

Мінімум продуктів, часу на підготовку і максимум задоволення від солодкого результату, легко готуються за цим рецептом.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 350 г;
  • сметана – 3 ст.л;
  • молоко – 150 мл;
  • цукор – 3 ст.л;
  • дріжджі сухі – 1 ч.л;
  • масло вершкове – 50 г;
  • ванільний цукор – 1 ч.л;
  • сіль щіпка.

Для приготування начинки візьміть:

  • цукор або мак, корицю, джем або повидло;
  • вершкове масло.

Молоко змішуємо зі сметаною і нагріваємо до теплого стану. Додаємо цукор, дріжджі і розтоплене вершкове масло, перемішуємо до однорідності, накриваємо плівкою і ставимо на 20 хвилин в тепле місце.

Всипаємо ванільний цукор, сіль і просіяне борошно. Вимішуємо трохи липке і м’яке тісто, накриваємо рушником або плівкою і ставимо на 2 години в тепле місце.

Робочу поверхню присипаємо борошном, викладаємо тісто, ділимо його на 3 частини.

Кожну розкатуємо в пласт, товщиною близько 3 мм, ріжемо на квадрати, змащуємо вершковим маслом і посипаємо цукром. Можна маком або змастити джемом, на ваш смак.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо трубочки, попередньо обсипані цукром.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 20 – 25 хвилин.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: