Тушкована капуста «Оксамитова»: маленький секрет, який я давно використовую

Простий рецепт приготування капусти стане для вас найкращим і смачним.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста – 1 кг;
  • цибуля – 1 – 2 шт;
  • морква – 1 шт;
  • вода – 250 мл;
  • томатна паста – 2 ст.л;
  • олія рослинна – 2 ст.л;
  • сіль і перець за смаком;
  • лавровий лист – 1 шт;
  • ковбаса – 250 г або м’ясо за смаком 350 – 400 г.

Можна взяти ковбасу будь-яку, наприклад, мисливські ковбаски або м’ясо. Ріжемо на зручні шматочки.

Цибулю ріжемо півкільцями, моркву тремо на грубій тертці. Цибулю обсмажити на олії до напівпрозорості і додаємо моркву, протушуємо пару хвилин і кладемо ковбасу або м’ясо. Перемішуємо масу і обсмажуємо її протягом декількох хвилин.

Викладаємо одну половину нашаткованої капусти, присолюємо і перемішуємо масу. Коли капуста трохи осяде, вкладаємо другу частину капусти і все перемішуємо.

Смажимо на великому вогні кілька хвилин, перемішуючи масу. Зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо.

Змішуємо воду з томатною пастою, столовою ложкою борошна і вимішуємо до однорідності. Заливаємо заправку в капусту і добре змішуємо. Накриваємо кришкою капусту і тушкуємо до готовності, не забувши додати лавровий лист. Тушкувати потрібно ще хвилин 15.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: