У нас з’їдається за 3 секунди! Рецепт приголомшливо смачного печива

Це саме найпростіше печиво, яке колись можна було купити в будь-якому кафетерії і сьогодні пісочна випічка так само популярна і любима.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 300 г;
  • яйця – 2 шт;
  • масло вершкове – 200 г;
  • цукор – 150 г;
  • розпушувач – 1 ч.л
  • сіль – третина ч.л;
  • ванільний цукор.

Вершкове масло кімнатної температури змішуємо з цукром і збиваємо вінчиком. Додаємо яйця по одному, солимо, кладемо цукор і ванільний цукор. Просіваємо борошно і всипаємо в тісто разом з розпушувачем. Вимішувати тісто можете лопаткою або ж руками, як вам зручно. Повинна вийти м’яка і еластична маса.

Скористайтеся кондитерським мішечком і видавіть масу в  ваші форми для печива. На деко, застелене пергаментом.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо печиво 10-12 хвилин. Виходить хрустке і повітряне печиво до чаю. Можна посипати цукровою пудрою.

За бажанням, в тісто додайте подрібнені на шматочки горіхи, грецькі або арахіс. Тільки спочатку обсмажте їх на сухій сковороді, наріжте на невеликі шматочки.

Можна зробити печиво в шоколадній глазурі: розтопіть шоколад на смак, чорний або молочний, вмочайте в нього охолоджені печеньки і викладайте їх на пергамент щоб шоколад застиг.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: