У цей салат ви закохаєтеся з першої ложки. Апетитний, соковитий: з яскравим насиченим смаком

Грибний пікантний і гострий салат з морквою та солодким перцем, вам точно сподобається. Ми його готуємо завжди і не тільки на свята, на кожен день.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • печериці мариновані, 600 г;
  • морква, 2 шт.;
  • цибуля, 1 шт;
  • солодкий перець, 2 шт.;
  • петрушка чи кінза, пучок.

Для маринаду необхідно:

  • часник, 6 зубчиків;
  • соєвий соус, 2 ст.л;
  • цукор, 2 ч. л;
  • сіль, 1 ч. л;
  • коріандр, чверть ч. л;
  • оцет яблучний чи звичайний, 3 ст.л;
  • олія соняшникова, 4 ст.л;
  • кунжут.

Процес приготування

Моркву натираємо на тертці для корейської моркви, цибулю ріжемо тонкими півкільцями, солодкий перець соломкою, гриби шматочками.

Змішуємо усі продукти.

Змішуємо всі продукти для маринаду і заправляємо салат, добре перемішуємо, накриваємо і відправляємо маринуватися на ніч. Можна маринувати і кілька годин, але набагато смачніше виходить, якщо ви зачекайте ніч.

Якщо не любите салати з оцтом, можна додати лимонний сік, то салат буде з більш м’яким смаком.

Можна використовувати вже мариновані печериці, особливо смачним салат буде, якщо ви самі замаринуєте гриби.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: