Укропове песто і майонез. Додавайте куди завгодно – супер добавки в будь-яку страву!

Укропове песто і майонез - рецепт приготування

Ці соуси і майонез можна використовувати абсолютно до будь-якої страви. Обов’язково збережіть собі цей рецепт!

Майонез з кропом

Для приготування вам знадобиться:

  • Яйце – 1 шт. (можна замінити молоком – 65 мл.);
  • Рафінована соняшникова олія – 155 мл .;
  • Сік свіжовичавленого лимона – 23 гр .;
  • Кріп – 25 гр .;
  • Гірчиця – 5-8 гр .;
  • Хрін столовий – 5 гр .;
  • Цукор тростинний (можна використовувати звичайний) – 5 гр .;
  • Сіль – 1/3 ч. л.;

Приготування:

Всі інгредієнти помістимо в високу чашу для погружного блендера. На максимальній швидкості збиваємо масу до білої, пишної консистенції.

Свіжий кріп промиваємо, сушимо. Нарізаємо дрібно без стебел. Додаємо в соус і продовжуємо збивати ще декілька хвилин.

Перекладаємо в ємність для зберігання і відправляємо в холодильник на дві години, щоб настоявся.

Укропове песто

Для приготування вам знадобиться:

  • Кріп – 65 гр .;
  • Оливкова олія – 85 мл. (можна замінити соняшниковою);
  • Насіння гарбуза – 55 гр. (або суміш з волоськими горіхами);
  • Часник – 2-3 зубчики;
  • Цедра половини лимона;
  • Сік половини лимона;
  • Сіль – 1/3 ч. л.;
  • Сушений перець чилі за смаком або замінити свіжим – 1/2 шт .;
  • Пармезан – 20 гр. (також можна замінити будь-яким твердим сиром);

Приготування:

Всі інгредієнти складаємо в чашу комбайна. (кріп використовуємо свіжий без стебел, нарізаємо). Збиваємо до однорідної консистенції. Перекладаємо в ємність для зберігання і відправляємо в холодильник на 2-3 години.

Аромат цього соусу неймовірний! Заправляйте всілякі салати, також підійде до м’ясних страв.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: