Один з найлегших рецептів, з ним впоратися навіть кулінар початківець. Картопляну начинку ви можете замінити будь-якою іншою.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- борошно – 3 склянки;
- кефір теплий – 0.5 л;
- сіль за смаком;
- цукор – 2 ч.л;
- сода – 1 ч.л;
- олія рослинна – 3 ст.л.
Процес приготування пиріжків
Борошно просіваємо і змішуємо її з іншими інгредієнтами. Тісто відправляємо в холодильник на 1 годину, накривши його плівкою.
Тепер формуємо пиріжки на столі, присипаний борошном або змащений олією.
Обсмажуємо на рослинній олії до золотистого кольору з двох сторін.
Порада: якщо у вас немає кефіру, можна зробити на будь-якому кисломолочному продукті – натуральному йогурті. Багато олії не наливайте – тісто добре обсмажується і піднімається і без олії в сковороді і пиріжки не вбирають його в себе.