Ульотна закуска з кабачків в заливці – рецепт консервації на зиму

Смачний і простий рецепт консервації кабачків на зиму.

Складові:

  • Кабачки – 3 кг.
  • Солодкий болгарський перець – 2 кг.
  • Сіль – 4 ст. ложки
  • Оцет 9% – 150 мл.
  • Цукор – 1 стакан.
  • Помідори – 2 кг.
  • Петрушка, кріп, базилік – по пів пучка.
  • Рослинна олія – 1 стакан.
  • Часник – 3 зубчики.

Закуска з кабачків, покроковий процес приготування

1. Через м’ясорубку перекрутити помідори, болгарський перець і часник. Подрібнити всю свіжу зелень. Кабачки необхідно нарізати невеликими шматочками.

2. Всі подрібнені овочі відправити в глибоку каструлю. Зверху на подрібнені овочі викласти нарізані кабачки. У каструлю влити рослинну олію (1 склянка), додати цукор (1 склянка), сіль (4 ст. ложки). Не перемішуючи відправити на плиту. Під час приготування кабачок осяде і тоді можна буде все перемішати. Після закипання варити на середньому вогні 50 хвилин.

3. Через зазначений час в каструлю до овочів влити оцет 9% (150 мл) і ретельно перемішати. Готову кабачкову закуску розкласти по банках. Закатати кришками. Обов’язково перевірте, щоб кришки не пропускали повітря.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: