Усі шукають цей рецепт торта: ні желатину, ні згущеного молока, ні духовки

У цьому торті замість желатину використовується агар-агар, але якщо його немає, звичайний желатин не зіпсує смаку. Ягоди і фрукти беріть на свій смак, не обов’язково суворо дотримуватися рекомендацій рецепту.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • персики консервовані, 1 банка;
  • печиво, 180 г;
  • олія косова, 60 г;
  • какао, 2 ст. л;
  • агар-агар, 14 г;
  • вишня, 200 г;
  • вишневий сік, 300мл.

Процес приготування

Печиво подрібнюємо за допомогою блендера на крихту.

Змішуємо масу з какао, заливаємо розтопленим вершковим або кокосовим маслом.

Висипаємо масу у форму і утрамбовуємо, відправляємо застигати в холодильник.

Персики ріжемо часточками і викладаємо шаром у форму на крихту.

Половину агар-агару заливаємо персиковим сиропом і топимо зручним способом.

Заливаємо персики та відправляємо в холодильник для застигання.

Усі шукають цей рецепт торта: ні желатину, ні згущеного молока, ні духовки

Вишневий сироп змішуємо з другою половиною агар-агару, топимо.

На застиглий шар викладаємо ягоди та заливаємо сиропом.

Відправляємо застигати у холодильник. Коли агар-агар трошки застигне прикрасьте як показано на фото нижче.

Усі шукають цей рецепт торта: ні желатину, ні згущеного молока, ні духовки

Прибираємо форму і подаємо гарний та смачний, дуже ніжний та ароматний десерт до столу. Якщо у вас немає какао, цілком підходить шоколадне печиво або крихту печива змішуємо з розтопленою шоколадною плиткою і вершковим маслом.

Усі шукають цей рецепт торта: ні желатину, ні згущеного молока, ні духовки

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: