Варений рулет з скумбрії – покроковий рецепт

Ця страва досить проста і не калорійна. Її можна подати до святкового столу і не переживати за свою фігуру. Страва виходить досить цікавою і незвичною. Красиво виглядає і точно сподобається вашим гостям.

Необхідні продукти

  • 700 грам скумбрії
  • 8 грам желатину
  • 50 грам моркви
  • 2 курячих яйця
  • 25 грам оливок
  • базилік, сушений часник
  • сіль, перець за смаком

У скумбрії відрізаємо плавники і очищаємо від кісток. Готове філе солимо і перчимо до смаку, присипаємо сушеним часником, базиліком і желатином.

Моркву очищаємо і натираємо на дрібній тертці. Викладаємо її на одне філе і зверху кладемо друге, роблячи невеликий нахлест.

Яйця відварюємо круто і очищаємо, а потім розрізаємо на 2 частини. На друге філе кладемо яйця і оливки. Звертаємо, складаючи одну половинку на іншу. Кладемо в рукав для запікання, а краї скручуємо у вигляді цукерки.

Варений рулет з скумбрії - покроковий рецепт

У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Кладемо в неї рулет і варимо на повільному вогні 40-45 хвилин. Готовий рулет перекладаємо в миску і придавлюємо невеликим вантажем. Залишаємо остигати при кімнатній температурі, а потім перекладаємо в холодильник.

На наступний день рулет дістаємо, звільняємо від рукава для запікання і нарізаємо шматочками. Перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: