Ця страва досить проста і не калорійна. Її можна подати до святкового столу і не переживати за свою фігуру. Страва виходить досить цікавою і незвичною. Красиво виглядає і точно сподобається вашим гостям.
Необхідні продукти
- 700 грам скумбрії
- 8 грам желатину
- 50 грам моркви
- 2 курячих яйця
- 25 грам оливок
- базилік, сушений часник
- сіль, перець за смаком
У скумбрії відрізаємо плавники і очищаємо від кісток. Готове філе солимо і перчимо до смаку, присипаємо сушеним часником, базиліком і желатином.
Моркву очищаємо і натираємо на дрібній тертці. Викладаємо її на одне філе і зверху кладемо друге, роблячи невеликий нахлест.
Яйця відварюємо круто і очищаємо, а потім розрізаємо на 2 частини. На друге філе кладемо яйця і оливки. Звертаємо, складаючи одну половинку на іншу. Кладемо в рукав для запікання, а краї скручуємо у вигляді цукерки.
У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Кладемо в неї рулет і варимо на повільному вогні 40-45 хвилин. Готовий рулет перекладаємо в миску і придавлюємо невеликим вантажем. Залишаємо остигати при кімнатній температурі, а потім перекладаємо в холодильник.
На наступний день рулет дістаємо, звільняємо від рукава для запікання і нарізаємо шматочками. Перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.