Вечеря з лаваша! Викладаю лаваш і начинку шарами і ставлю в духовку

Рецепт дуже швидкого пирога з лаваша. Він дуже смачний і ситний, добре його готувати на вечерю.

Як приготувати пиріг

Поставте на вогонь глибоку сковорідку, налийте в неї соняшникову олію і обсмажити цибулю, подрібнений кубиком. І одну натерту на середній терці моркву.

Додаємо туди фарш. Обсмажуємо все 5 хвилин, солимо і перчимо. Додайте приправу для м’яса.

Вечеря з лаваша! Викладаю лаваш і начинку шарами і ставлю в духовку

Наступний інгредієнт – це помідори у власному соку, вилийте до фаршу помідори, попередньо подрібнивши на блендері. Додаємо цукор. Смажимо ще 10 хвилин.

Заливка для пирога. У мисці змішати 2 яйця, сіль, сметану 2 столові ложки, і перемішати.

Збираємо пиріг. Змастіть форму для випікання олією, покладіть на дно лаваш, намастіть його заливкою, лаваш стане м’яким. Потім натертий сир і третину м’ясної начинки.

Вечеря з лаваша! Викладаю лаваш і начинку шарами і ставлю в духовку

Зверху викладіть другий лист лаваша і виконайте те ж саме, як і в нижньому шарі. Зробіть стільки шарів, скільки у вас дозволяє посуд.

Верхній лаваш змастіть заливкою і посипте сиром, що залишився. Пиріг випікати 20 хвилин в духовці при температурі 180 градусів.

Порада: замість помідорів у власному соку можна взяти свіжі помідори, але тоді додайте томатну пасту, розведену водою.

Після охолодження розріжте пиріг на порційні шматочки. Смачного!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: