Відбиваємо баклажани качалкою: незвичайний підхід-смачний результат

Неймовірно ніжні фаршировані баклажани припадуть до смаку любителям оригінальних страв. Велика кількість фаршу поєднується тут з насиченим смаком баклажанів. При бажанні з начинкою легко імпровізувати, наповнення може бути будь-яким. Це дає можливість для нескінченних смачних імпровізацій.

Головне – на початковому етапі озброїтися качалкою і задати баклажанам доброго “прочухана”.

Для приготування знадобляться:

  • 3 баклажана;
  • 1 цибулина;
  • солодкий і гіркий перець;
  • кілька зубків часнику;
  • 1 стакан томатного соку;
  • 300 г фаршу;
  • трохи меленого перцю;
  • коріандр;
  • зелень;
  • сіль.

Відбиваємо баклажани качалкою: незвичайний підхід-смачний результат

Ніжні фаршировані баклажани, покроковий рецепт

Скориставшись качалкою гарненько відбиваємо баклажани, а потім як би розгортає їх. У підсумку отримуємо м’які баклажани замість пружних. При цьому шкурка їх не пошкоджена.

Відбиваємо баклажани качалкою: незвичайний підхід-смачний результат

Розрізаємо розм’якшені баклажани уздовж. Отримуємо місткі їстівні «гаманці» для начинки.

Відбиваємо баклажани качалкою: незвичайний підхід-смачний результат

Додаємо в холодну воду 1 столову ложку солі і відправляємо туди баклажани.

Відбиваємо баклажани качалкою: незвичайний підхід-смачний результат

Переходимо до приготування начинки. Подрібнюємо солодкий і гіркий перець, цибулю, часник, змішуємо все це з фаршем, солимо, перчимо, додаємо зелень, коріандр та інші спеції за бажанням. Злегка віджимаємо баклажани, і закладаємо отриманий фарш всередину. Якщо начинки вийшло більше ніж потрібно, з надлишків формуємо тефтелі. Перекладаємо все в форму для запікання, поливаємо томатним соком і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку хвилин на 40.

Відбиваємо баклажани качалкою: незвичайний підхід-смачний результат

Такі баклажани хороші як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Відбиваємо баклажани качалкою: незвичайний підхід-смачний результат

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: