Відкрила для себе новий рецепт капусти «вершкова»: смачніше, ніж смажена, тільки простіше

Якщо ви також любите капусту, як і я, то цей рецепт стане вашим улюбленим з приготування цього овоча. У капусти буде приємний вершковий смак, який зробить її більш ніжною. А ще ця страва дуже корисна, адже вона запікається, а не смажиться. У приготуванні дуже проста і не вимагає якихось навичок.

Таку вершкову капусту люблю не тільки я, але і вся моя сім’я! Навіть чоловік, який не особливо її любить, тепер із задоволенням наминає за обидві щоки. Так що сміливо готуйте! Я впевнена, вам сподобається!

Продукти:

  • Капуста – 700 г;
  • Молоко – 150 мл;
  • Яйце – одна штука;
  • Крохмаль кукурудзяний або картопляний – одна чайн. ложка без гірки;
  • Сіль, спеції в залежності від смаку.

Процес приготування

Розріжте капусту на дві половинки. Одна з них і має важити 700 грамів.

Тепер потрібно нарізати капусту. Зробити це швидше можна так: розріжте половинку капусти уздовж, а після поперек. Виходить досить грубо, але так смачніше, на-мою думку. Однак якщо хочете, можете нашаткувати овоч.

Перекладіть капусту в каструлю, залийте кип’ятком і посоліть. Помістіть на вогонь і варіть після того, як закипить, п’ять хвилин.

Вилийте воду і перекладіть капусту в термостійку форму.

Відкрила для себе новий рецепт капусти «вершкова»: смачніше, ніж смажена, тільки простіше

У мисочку налийте трошки молока, всипте крохмаль і перемішайте поки не отримаєте однорідну масу. Після цього влийте решту молока.

Вбийте яйце, поперчіть і можете додати сушений імбир, трави або інші спеції. Перемішайте.

Відкрила для себе новий рецепт капусти «вершкова»: смачніше, ніж смажена, тільки простіше

Залийте отриманою сумішшю капусту.

Відкрила для себе новий рецепт капусти «вершкова»: смачніше, ніж смажена, тільки простіше

Форму з вмістом закрийте фольгою і помістіть в заздалегідь нагріту до 180º духовку. Приблизний час запікання після того, як закипить соус – 20 хвилин.

Можете потім зняти фольгу, щоб капустка стала рум’яною.

Відкрила для себе новий рецепт капусти «вершкова»: смачніше, ніж смажена, тільки простіше

Відкрила для себе новий рецепт капусти «вершкова»: смачніше, ніж смажена, тільки простіше

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: