Відмінне кукурудзяне печиво з начинкою – відмінний рецепт

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного печива, яке сподобається багатьом.

Наявність крохмалю надає печиву специфічний смак і білий колір. Його можна приготувати з додаванням борошна і без нього, але в першому варіанті печиво краще тримає форму. Мені така випічка дуже подобається. Печиво виходить розсипчастим, не нудотним і дуже ніжним. В якості начинки можете використовувати шоколадну пасту, варене згущене молоко або горіхову пасту, наприклад. У будь-якому варіанті буде мега смачно. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти:

  • 100 гр вершкового масла
  • 1 жовток
  • цедра 1 лимона
  • 30 гр цукрового піску
  • 150 гр згущеного молока
  • 250 гр кукурудзяного крохмалю
  • 80 гр борошна
  • 0,5 чайної ложки розпушувача
  • 400 гр шоколадної пасти або вареного згущеного молока

В першу чергу в окремій ємності об’єднуємо масло, цукор, жовток, цедру і згущене молоко. Добре перемішуємо.

Потім додаємо просіяне борошно, розпушувач і крохмаль. Перемішуємо все. В результаті отримуємо липке тісто.

Розміщуємо в холодильник на 60 хвилин. При цьому потрібно обернути його в харчову плівку.

Після закінчення потрібного часу відщипуємо шматочки тіста. Вага кожного повинна бути приблизно 10 гр. Формуємо кульки і викладаємо їх на деко, попередньо застелений пергаментним папером.

Тепер притискаємо їх виделкою і поміщаємо в духовку, розігріту до 170 градусів, на 8-10 хвилин.

Після закінчення потрібного часу даємо заготовкам охолонути. Потім склеюємо їх між собою, змащуючи шоколадною пастою або вареним згущеним молоком.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: