Він просто шикарний! Шоколадний бісквіт на кип’ятку

Такий бісквіт готується швидко і виходить дуже ароматний, шоколадний десерт. Для формування ви можете використовувати будь-який крем.

Наприклад, зробіть пюре з бананів і горіхової пасти або просочіть коржі апельсиновим джемом і змастіть вершковим кремом. Варіантів маса, для шоколадного десерту підходить все.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 2 склянки;
  • яйця – 2 шт;
  • какао – 5 ст.л;
  • цукор – 1.5 склянки;
  • сода – 1 ч.л;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • олія рослинна – третину склянки;
  • кип’яток – 1 склянка;
  • молоко – 1 склянка.

Спочатку просіюємо борошно і змішуємо всі сухі інгредієнти.

Яйця добре збиваємо з рослинною олією і ваніліном.

Змішуємо обидві суміші до однорідності, влити молоко і знову добре перемішати.

У масу влити кип’яток і ретельно вимісити тісто.

Форму для випічки застилає пергаментом, який змащуємо вершковим маслом і виливаємо тісто. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Випікаємо бісквіт 40 хвилин і готовність перевіряємо паличкою.

Виймаємо бісквіт охолоджуємо і розрізаємо на коржі. В якості крему можна взяти банани, подрібнити їх в пюре блендером і перетворити в пюре. Намазати коржі спочатку банановим пюре, наверх покласти горіхову пасту. Прикрашайте за своїм смаком.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: