Вінегрет за цим рецептом виходить цікавим і дуже смачним

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • квасоля біла – банка;
  • морква – 3 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • буряк – 2 шт;
  • огірки солоні – 3 шт;
  • капуста квашена – 100 г.

Відварюємо моркву і буряк, разом з цибулею, ріжемо кубиками. Кубики буряка в окремій ємності змішуємо з парою ложок соняшникової олії і залишаємо на деякий час. Такий прийом збереже колір інших інгредієнтів салату.

Огірки ріжемо кубиками і змішуємо з капустою і квасолею.

На сковороді обсмажуємо цибулю на соняшниковій олії. Як і для буряка, так і для цибулі, беріть якісну, соняшникову олію нерафіновану, щоб салат мав смаком олії – це родзинка будь-якого вінегрету, не тільки з квасолею і капустою.

Змішуємо всі інгредієнти і вмішуємо гарячу цибулю з олією.

Салат перемішуємо, охолоджуємо до кімнатної температури (обов’язково перемішуємо кілька разів) і тільки після цього, ставимо в холодильник на годину. Якщо поставите теплим, швидко скисне.

Саме обсмажена цибуля і нерафінована олія надають салату інтерес.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: