Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- квасоля біла – банка;
- морква – 3 шт;
- цибуля – 1 шт;
- буряк – 2 шт;
- огірки солоні – 3 шт;
- капуста квашена – 100 г.
Відварюємо моркву і буряк, разом з цибулею, ріжемо кубиками. Кубики буряка в окремій ємності змішуємо з парою ложок соняшникової олії і залишаємо на деякий час. Такий прийом збереже колір інших інгредієнтів салату.
Огірки ріжемо кубиками і змішуємо з капустою і квасолею.
На сковороді обсмажуємо цибулю на соняшниковій олії. Як і для буряка, так і для цибулі, беріть якісну, соняшникову олію нерафіновану, щоб салат мав смаком олії – це родзинка будь-якого вінегрету, не тільки з квасолею і капустою.
Змішуємо всі інгредієнти і вмішуємо гарячу цибулю з олією.
Салат перемішуємо, охолоджуємо до кімнатної температури (обов’язково перемішуємо кілька разів) і тільки після цього, ставимо в холодильник на годину. Якщо поставите теплим, швидко скисне.
Саме обсмажена цибуля і нерафінована олія надають салату інтерес.