Крильця за цим рецептом виходять просто дивовижними, ніжними та ароматними, не схожі на жодний інший рецепт приготування.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- крильця, 800 г;
- борошно, 2 ст.л;
- паприка, часник сухий, петрушка та кріп сухі, розпушувач, ароматні трави та інші спеції по 1 ч.л;
- сіль.
Для приготування соусу візьміть:
- лимон та апельсин по половині;
- масло вершкове, 50 г;
- пармезан, 70 г;
- сіль перець.
Процес приготування
Всі продукти змішуємо в ємності і потім висипаємо в курячі крильця, добре перемішуємо. Тільки попередньо м’ясо промиваємо і ретельно просушуємо паперовими рушниками, щоб вони добре вбрали всю зайву рідину.
Запікаємо при 200 градусах близько 30 хвилин.
Змішуємо всі продукти для соусу, прогріваємо і укладаємо в нього крильця, тушкуємо на слабкому вогні 10 хвилин.
Подаємо з різними гарнірами, поливаючи соусом щоб все просочити апетитними ароматами.
У соус можна додати різні спеції та свіжу зелень, щоб страва вийшла ще ароматнішою. Сир ви можете не додавати в сам соус, а натерти його і посипати ним гарячі крильця, під впливом гарячої температури, він розплавиться сам по собі і не потрібно допікати в духовці або робіть взагалі без сиру.