Всього 3 яблука і 10 хвилин часу. Смачний яблучний пиріг

Пиріг виходить м’яким і ніжним, з достатньою кількістю яблучної начинки. Готується все просто і швидко, результат ідеальний.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 3 шт;
  • цукор, 75 г;
  • ванілін за смаком;
  • борошно, 150 г;
  • вершкове масло розтоплене, 100 г;
  • розпушувач, 2 ч.л .;
  • яблука, 3 шт;
  • цукор, 3 ст.л;
  • кориця.

Процес приготування

Яйця змішуємо з дрібкою солі і збиваємо до пишності.

Частинами всипаємо цукор, не перестаючи збивати до стійкої маси.

Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і перемішуємо масу міксером.

Вливаємо розтоплене, охолоджене вершкове масло і збиваємо до однорідності.

Яблука очищаємо від шкірки і ріжемо кубиком.

Форму застилаємо пергаментом і викладаємо яблучні кубики, посипаємо цукром і за бажанням – корицею, перемішуємо.

Заливаємо тістом і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку.

Випікаємо 35 хвилин, 3 останні хвилини, перемикаємо духовку в режим гриль.

Охолоджуємо пиріг, за смаком посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.

Всього 3 яблука і 10 хвилин часу. Смачний яблучний пиріг

Бісквіт виходить вологим за рахунок вершкового масла в тісті, яблуко також дає свою соковитість і аромат пирога.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: